Pedagogisk arbeide

Rollespillbussen (2020) - Velkommen inn i rollespillet! Rollespillbussen er en buss fylt med utstyr og rekvisitter for å skape nye historier, univers og kreative roller. Gjennom rollespillbussen vil elevene bli tatt med på en reise inn i et fiktivt univers hvor samarbeid, urettferdighet og klimautfordringer står i fokus. Gjennom lek og utfordringer skal elevene få lov til å…Read more Rollespillbussen (2020)
Kurs - Jeg holder kurs for skuespillere i alle aldre og på alle ferdighetsnivåer.
Kreativt Partnerskap - Kreativt partnerskap er et prosjekt som skal gi skolene støtte i arbeidet med elevenes fagspesifikke og kreative kompetanser. Prosjektet har også som mål å bidra til mer varierte undervisningsmetoder og læring på tvers av lærerplaner.
Kunsten å lære - Kan kunst være nøkkelen for utvikling av eksekutive funksjoner hos barn?
SPLÆSHCAMP - SplæshCamp er nordens største sommerleir for teater, film og kulturinteressert ungdom i alderen 13 - 19 år. Leiren arrangeres av Frilynt hvert år på Hove leirsted utenfor Arendal.
Hartvig Nissen VGS - Våren 2010 ble jeg ansatt som lærervikar på dramalinja på Hartvig Nissen VGS. Jeg underviste i Teaterproduksjon I og II og Teaterproduksjon Fordypning og Teater i Perspektiv. Jeg hadde regi på andre klasses oppsetning av “Hamlet” og tredje klasses oppsetning av “MacBeth”. I tillegg hadde jeg ansvaret for lys og teknikk på skolen. Jeg jobbet…Read more Hartvig Nissen VGS